این شهید ایده موشکی شهید چمران را ساخت

## یادواره شهید مصطفی ابراهیمی مجد، خالق نخستین موشک پرتابی

امروز، بیست و ششم شهریور، سالروز شهادت مصطفی ابراهیمی مجد در سال ۱۳۶۰ در دارخوین است. او در جبهه به سوی گروه جنگ های نامنظم شهید مصطفی چمران شتافت و پس از شهادت، در قطعه ۲۴ ردیف ۹۵ شماره ۲۴ بهشت زهرای تهران آرام گرفت.

مصطفی در ۲۹ مهر ۱۳۳۳ در خیابان ۱۷ شهریور تهران متولد شد. او دانشجوی دکتری رشته اصلاح نباتات بود و به عنوان کارمند فعالیت می کرد. وی در کنار شهید چمران در جبهه های سوسنگرد با استعداد خدادادی خود، کارگاه ساخت و تعمیر اسلحه را راه اندازی کرد و با احداث کارگاه ساخت سنگرهای بتنی، کمبودهای ستاد جنگ های نامنظم را مرتفع ساخت. او با نبوغ و خلاقیت، ایده اولیه ساخت موشک های زمینی و آبی را که شهید چمران طرح آن را ارائه داده بود، به ثمر رساند و از این امکانات در مقابله با تاکتیک های جنگی دشمن استفاده شد.

شهید “مصطفی ابراهیمی مجد”

مهدی چمران، رئیس شورای اسلامی شهر تهران، در مورد این شهید گفت: “شهید “مصطفی ابراهیمی مجد” ایده اولیه ساخت اولین موشک پرتابی شهید چمران را به واقعیت تبدیل کرد. او با استفاده از طرحی که توسط شهید چمران کشیده شده بود، این موشک را با طول پرتاب ۳ متر در ۶ ماه اول سال ۱۳۵۹ در جنگ تحمیلی آزمایش کرد.”

شهید مجد، الگویی کامل از اخلاق و ایمان بود. او انسانى با معرفت، صفا و خلوص بود. او به حضرت ولی عصر (عج) و امام خمینی (ره) ایمان راسخ داشت.

کتاب “فیض حضور” به قلم عباس کفایی قاینی، خاطرات دوستان و آشنایان شهید ابراهیمی مجد را بازگو می کند.

شهید ابراهیمی مجد در نگارش کتاب “فیض حضور” یار و همراه من بود

کفایی، نویسنده این کتاب، در مورد چگونگی آشنایی خود با شهید ابراهیمی مجد گفت: “سال ها قبل، در جلسه‌ای که توسط متولیان سازمان بسیج مهندسین در حسینیه ارشاد برگزار شد، مهدی چمران از یک مهندس نام برد که با شهید چمران در ساخت موشک همکاری می کرد. من علاقه مند شدم این شهید را بشناسم. هیچ اطلاعاتی در مورد او، حتی اسمش، در ذهن من نبود. به دنبال پیدا کردن او بودم ولی هیچ سرنخی نداشتم تا اینکه روزی در یادمان ۷۲ تن، تصویری از شهدای شاخص را دیدم و شهید ابراهیمی مجد در آن تصویر معرفی شده بود. ”

او ادامه داد: “من به سر مزار شهید رفتم و از این طریق توانستم شماره تلفنی از فردی پیدا کنم که در محله این شهید زندگی می کرد و با کمک او به عموی شهید رسیدم. شهید ابراهیمی مجد در تمام مراحل به من کمک کرد تا توانستم کتاب “فیض حضور” را بنویسم. ”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *