روند حرکت سکه امامی

به گزارش سرمایه فردا، از زمان خروج ترامپ از برجام در سال ۱۳۹۷، سکه امامی اغلب بازدهی بالاتری نسبت به درهم امارات داشته است. این موضوع را می‌توان به مداخلات سیاست گذاران پولی در بازار درهم نسبت داد. با این حال، به طور کلی نرخ رشد سکه امامی و درهم امارات از سال ۱۳۹۳ به طور مستقیم با هم ارتباط دارند.
با توجه به وابستگی نرخ دلار در بازار آزاد به درهم امارات و همبستگی بالای دلار و طلا، این هم‌حرکتی بین دو متغیر دور از انتظار نیست.
علت واگرایی بین نرخ‌های رشد درهم و سکه امامی از ابتدای سال جاری را می‌توان از یک سو در مداخله بانک مرکزی در بازار درهم برای کنترل نرخ دلار دانست. از سوی دیگر، رشد انس جهانی طلا نیز اثر خود را در قیمت طلای داخلی نشان داده است.

آیا خرید سکه امامی سودآور است؟

در معاملات امروز و با افزایش ریسک‌های ژئوپلیتیک، صندوق‌های طلا و سکه امامی مورد توجه سرمایه‌گذاران قرار گرفتند که حاصل آن ورود ۳۵۳ میلیارد تومان پول حقیقی به این صندوق‌ها بود.
با عبور هر گرم طلای ۱۸ عیار از مرز ۴ میلیون تومان و عبور دلار آمریکا از مرز ۶۱ هزار تومان در بازار آزاد، صندوق‌های طلا نیز به طور متوسط رشد ۴ درصدی را تجربه کردند. از ابتدای امسال، اشخاص حقیقی ۱۱۱۶۵ میلیارد تومان پول به صندوق‌های طلا تزریق کرده‌اند.
در حال حاضر بسیاری از کارشناسان نسبت به افزایش تقاضا برای خرید سکه امامی هشدار داده اند. به همین دلیل باید به روند حرکت درهم توجه کرد. در شرایطی که روند معاملات درهم با ثبات است. به نظر می رسد که خرید سکه امامی نیز هیجانی بماند.

پایگاه خبری فرصت نیوز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *