ضعف عملکرد بانک پارسیان در ۱۴۰۳

## بانک پارسیان: چالش‌های عملکردی و تغییر مدیریت

در سال‌های اخیر، عملکرد بانک پارسیان با چالش‌های جدی مواجه بوده است. این بانک نتوانسته است از طریق درآمدهای بانکی، هزینه منابع نقدی خود را تامین کند و بدون لحاظ کردن درآمدهای غیر بانکی، زیان‌ده بوده است. هیئت مدیره بانک موظف است برای حل این مشکلات راهکارهای موثری پیدا کند.

نسبت کفایت سرمایه بانک پارسیان در سال گذشته به عدد منفی ۳ درصد رسیده است. این رقم نسبت به سال قبل افزایش یافته و نشان می‌دهد که بانک در تامین سرمایه مورد نیاز خود با چالش مواجه است. طبق قانون، حداقل نسبت کفایت سرمایه باید ۸ درصد باشد و این نسبت نشان می‌دهد که بانک‌ها تا چه میزان می‌توانند با استفاده از سرمایه خود، ریسک‌ها را پوشش دهند و از خطرات احتمالی مانند ورشکستگی یا ناتوانی در انجام تعهدات جلوگیری کنند.

## تاثیر تغییر مدیریت بر عملکرد بانک پارسیان

در هشتم اردیبهشت ماه سال جاری، کورش پرویزیان پس از سال‌ها از بانک پارسیان جدا شد و جواد شکرخواه به عنوان مدیرعامل جدید این بانک معرفی گردید. باید منتظر ماند و دید که آیا این تغییر مدیریتی می‌تواند در بهبود روند زیان‌دهی و عملکرد بانک پارسیان موثر باشد یا خیر.

بانک پارسیان با نماد “وپارس” در سه ماهه نخست سال مالی ۱۴۰۳، به ازای هر سهم ۲۴ تومان زیان‌ده بوده است. در حالی که در ۱۲ ماهه سال گذشته به ازای هر سهم ۶ تومان سود ساخته بود. لازم به ذکر است که این بانک سرمایه‌گذاری‌های زیادی در خارج از بورس دارد و به همین دلیل گزارش ۱۲ ماهه شرکت بسیار متفاوت از عملکرد فصلی است.

در حال حاضر، خبر فروش شرکت اوپال مطرح است. بسیاری از سهامداران امیدوارند که با فروش این شرکت، تا حدودی وضعیت سوددهی بانک بهبود یابد. از طرف دیگر، بانک پارسیان نسبت به سایر نمادهای بانکی، عملکرد بسیار ضعیفی داشته است. با این حال، در حال حاضر توانسته است در مقابل جو منفی بورس مقاومت کند و صف خرید خود را حفظ نماید.

پایگاه خبری فرصت نیوز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *