ظریف بهانه است، دولت را بزنید

## ظریف، هدف حملات تندروها در شرایط حساس کشور

در روزهای اخیر، جبهه پایداری بار دیگر توپخانه انتقادات خود را به سمت محمد جواد ظریف، معاون راهبردی ریاست جمهوری، نشانه گرفته است.

با وجود استعفای ظریف از ریاست کمیته راهبری دولت چهاردهم و حضور او در بیت رهبری به دستور رئیس جمهوری، اعضای تندرو و کم رای مجلس، حملات تخریبی خود علیه دولت را به سمت ظریف متمرکز کرده اند.

گویی این افراد با دیدن موفقیت‌های دولت در عرصه‌های مختلف، به دنبال مقصر شکست‌های خود در انتخابات هستند و ظریف را به عنوان هدف اصلی حملات خود برگزیده‌اند. این افراد با تفکری کوته‌نظرانه، حتی از حضور در دیدار با رئیس جمهوری نیز خودداری می‌کنند، در حالی که تا دیروز همکار او در بهارستان بودند.

در این شرایط حساس که محور مقاومت در حال مبارزه با رژیم کودک‌کش صهیونیستی است، این گروه به جای تمرکز بر حمایت از دولت و تلاش برای مقابله با این رژیم اشغالگر، به حملات داخلی علیه دولت می‌پردازند.

افرادی مانند ثابتی، رسایی، کوثری و… با تکرار شعارهای پوچ، حضور ظریف در دولت را مانعی برای رسیدن به اهداف خود می‌دانند، غافل از اینکه رهبر انقلاب همواره از تیم مذاکره کننده دولت‌های یازدهم و دوازدهم به عنوان گروهی کوشا، صادق و راستگو یاد کرده‌اند.

ترس این افراد از حضور ظریف در دولت، ریشه در زمان حضور او در عرصه انتخابات دارد، زمانی که ظریف با ورود به انتخابات، به قول معروف خطر را به جان خرید و برای پیروزی دولت کنونی و شکست تندروها تلاش کرد.

این تندروها نگران این هستند که ظریف با حضور در دولت، برای آینده کشور برنامه‌ریزی کند و نقشه‌های آنها را نقش بر آب کند.

ظریف با شناخت دقیق از نقشه‌های آشفته این افراد، می‌تواند استراتژی‌هایی برای مقابله با آنها ترسیم کند که تمامی سرمایه آنها را نابود کند.

حملات ایذایی این افراد برای شکست الگوی وفاق ملی در کشور، به شکل‌های مختلفی بروز می‌کند. حمید رسایی با تحریف سخنان رئیس جمهوری، سعی دارد تا از حضور ظریف در دولت، فضای ناامنی و بی‌ثباتی در کشور ایجاد کند.

ظریف با اشاره به این حملات، ضرورت وفاق بین همه گروه‌ها را برای پیشبرد امور کشور یادآور شده و تاکید می‌کند که با وجود مخالفت‌های این گروه، برای حل مشکلات کشور باید با همه گروه‌ها تعامل داشت.

در بیلبوردهای شهر تهران، شکل و محتوای تصاویر به تفاوت نگاه‌های سیاسی در جامعه اشاره می‌کند. حضور دو تن از اعضای دولت در کنار قالیباف و قاآنی، نشان دهنده تلاش زاکانی برای جلب حمایت همه گروه‌ها است.

در این تصویر تاکید بر موفقیت قاآنی و تلاش او برای حمایت از حزب‌الله لبنان، نشان دهنده اولویت مبارزه با رژیم صهیونیستی است.

البته نباید فراموش کرد که عراقچی و پزشکیان هم همان افرادی هستند که تندروهای مجلس، آن‌ها را نمی‌پذیرند.

شکست‌های پی در پی این افراد، باعث شده تا به دنبال ایجاد بحران در داخل کشور باشند. آنها یا نمی‌دانند یا نمی‌خواهند که با دولت چهاردهم و شخص پزشکیان همراه شوند. این رویکرد، برخلاف سخنان رهبری است که گفتند: «موفقیت دولت موفقیت همه ما است».

پایگاه خبری فرصت نیوز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *