دلایل سقوط ارزش همستر

همستر

پس از لیست شدن در صرافی‌های آنلاین، واکنش کاربران به پروژه همستر کامبت منفی بود و ارزش آن به شدت کاهش یافت. آیا این پروژه که کاربران امیدوار بودند مانند غول چراغ جادو آنها را ثروتمند کند، یک کلاهبرداری بزرگ بود؟ آیا یک کیف خالی رمزارز، کاربران ایرانی را وسوسه می‌کند وارد دنیای ناشناخته ارزهای دیجیتال شوند؟

جامعه ۳۰۰ میلیونی کاربران همستر از قیمت توکن‌هایی که در پنجم مهرماه در صرافی‌های آنلاین لیست شدند، به شدت عصبانی هستند. به فاصله چند لحظه بعد از «ایردراپ» میلیون‌ها نفر با فروش همان چند دلاری که به دست آورده بودند، ارزش همستر به اندازه ۳۰ درصد کاهش یافت و عصبانیت آنها را بیشتر کرد.

میلیون‌ها کاربر همستر امیدوار بودند که این ربات تلگرامی آنها را ثروتمند کند، اما حالا معتقدند مدیران پروژه به اعتماد آنها خیانت کرده‌اند.

آیا سقوط ارزش همستر ادامه خواهد یافت؟

همستر در عرض چند ماه توانست ۳۰۰ میلیون بازیکن، ۱۰۰ میلیون کاربر فعال، ۳۷ میلیون مشترک یوتیوب و ۱۴ میلیون دنبال کننده در X (توئیتر سابق) به دست آورد و به محبوب‌ترین بازی کلیکی و بزرگترین اکوسیستم تلگرامی تبدیل شد. و حالا متهم به کلاهبرداری است.

بازندگان اصلی پروژه همستر کامبت، مدیران عرصه کریپتو هستند. چراکه نحوه مدیریت همستر و توزیع توکن‌ها سبب شده اعتماد کاربران به تمامی بازی‌های کریپتویی آسیب ببیند. و دیگر کسی برای تپ‌کردن انگشت خود را خسته نکند. به همین دلیل احتمال ادامه سقوط ارزش همستر وجود دارد.

شاید تنها دستاورد همستر در ایران آشنایی مردم عادی با برخی از اصطلاحات دنیای رمزارز همچنین نصب و دریافت یک کیف پول رمز دیجیتال یا همان ولت بود. کیفی که در بهترین وضعیت کمتر از ۵۰ دلار در آن وجود دارد. اما می‌تواند میلیون‌ها بازیکن همستر در کشور را به ورود به بازار ناشناخته رمزارزها وسوسه کند.

پایگاه خبری فرصت نیوز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *