بیمه گری و خدمات بیمه

## **بیمه گری: هنری که علم را به خدمت می‌گیرد**

بیمه گری، یک رشته پیچیده و عمیق است که از سایر رشته‌های مالی متمایز است. برخی آن را هنر و برخی دیگر علم می‌دانند. اما تجربیات من نشان داده است که این رشته ترکیبی از هر دو است. برای درک عمیق بیمه گری و به کارگیری خدمات بیمه در تمام بخش‌های جامعه، لازم است که سال‌ها دانش این رشته را فرا بگیرید.

## **نقش تجربه در خدمات بیمه**

قانون بیمه در سال ۱۳۱۶ تصویب شد و به گفته استاد آیت کریمی، این ۳۶ ماده قانونی، مفاهیم بیمه گری را در ایران به طور جامع پوشش می‌دهد. ماده اول این قانون را می‌توان بعنوان بیانیه ماموریت و ماده نوزدهم آنرا بعنوان بیانیه هدف در نظر گرفت.

ماده نوزدهم قانون بیمه تاکید می‌کند که هدف بیمه نامه، سودآوری برای بیمه گذاران نیست. بلکه وظیفه اصلی شرکت‌های بیمه، خدمات‌رسانی به بیمه گذاران خسارت دیده است. آنها باید به شرایط قبل از وقوع حادثه برگردند و بتوانند بدون تبعات منفی به چرخه اقتصادی بازگردند.

این تعریفی عمیق از بیمه گری در حفظ پتانسیل مالی و زندگی افراد و کسب و کارهاست. هدف اصلی بیمه گران، کمک به زندگی متعادل و بدون دغدغه برای بیمه گذاران است. دکتر محمود جانعلی صالحی، استاد حقوق بیمه، معتقد است که اگر عملیات بیمه برای بیمه گذاران خسارت دیده منجر به سود شود، مفهوم اصلی بیمه گری از حمایت و اطمینان سازی منحرف خواهد شد.

## **ایده‌های نو بیمه گری در بازارهای پول و سرمایه**

اقتصاد کشور و محیط کسب و کار، در حال گذر از موج چهارم تمدنی بشر است. انقلاب‌های صنعتی چهارم و پنجم، نحوه انجام کار و سبک زندگی را تغییر می‌دهند. بخش‌های دولتی و خصوصی باید دست به دست هم دهند تا با دگردیسی اندیشه های تامین معیشت، روش‌های کار و سبک زندگی سازگار شوند.

برای تغییر در محیط کار سنتی، برنامه های اشتغال آفرینی برای مبارزه با فقر و عقب ماندگی ضروری است. نهضت کارآفرینی مدرن در حال متحول سازی فضای کسب و کار در سطح محلی و بین‌المللی است.

در بازارهای پول و سرمایه نیز تحولات اساسی رخ می‌دهد. در صنعت بیمه کشورمان، ایده‌های نوینی تحت عنوان “یونیت لینک” در حال ظهور است. این ایده به تدریج جایگزین بیمه گری سنتی خواهد شد.

## **بیمه گری به روش یونیت لینک در حوزه کارآفرینی**

در رشته بیمه‌های اندوخته ساز، نقش بیمه از سازمان‌های منفعل و پیرو به سازمان‌های فعال و خلاق تبدیل خواهد شد. بازار بیمه کشور، در نهایت مسیر کشورهای صنعتی را خواهد پیمود.

بیمه گری به روش یونیت لینک در حوزه کارآفرینی، علاوه بر توسعه ملی و پیشرفت کسب و کارها، رشد مادی و معنوی شهروندان را نیز تضمین می‌کند. این روش با ریسک‌های فیزیکی که در ماده ۱۹ قانون بیمه ذکر شده است، تفاوت دارد.

برای حفظ منافع بیمه گذاران در پروژه‌های فین تکی، اینشورتکی و شورتی باندها، باید از مفاد ماده ۱۹ عبور کنیم.

خدمات بیمه باید برای بیمه گذاران و کارکنان صنعت بیمه، منجر به سود و ایجاد درآمد پایدار شود. این موضوع به ارتقا اقتصاد کشور و حفاظت از محیط زیست و پیشرفت‌های اقتصادی در خور شان این زیست بوم تمدن ساز کمک خواهد کرد.

پایگاه خبری فرصت نیوز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *