مهلت 22 روزه به وزارت بهداشت برای ارائه گزارش جامع سازوکارهای عرضه دارو از طریق پلتفرم‌ها

## جلسه بررسی وضعیت دارو و طب سنتی در کمیسیون اصل نود

کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی به ریاست نصرالله پژمان فر، نماینده مردم مشهد و کلات، در نشست امروز خود با حضور محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، به بررسی چالش‌های موجود در حوزه دارو و طب سنتی پرداخت.

در این جلسه، پنج موضوع مهم مورد بحث و بررسی قرار گرفت:

* **توزیع دارو از طریق پلتفرم‌های اینترنتی:** کمیسیون بر ضرورت ارائه خدمات بهتر به مردم و امکان دسترسی آسان‌تر آنها به دارو از طریق پلتفرم‌های آنلاین تاکید کرد. وزیر بهداشت نیز با تاکید بر لزوم ایجاد ساختاری مطمئن و استاندارد برای توزیع دارو از طریق فضای مجازی، قول پیگیری و اجرایی شدن این موضوع را داد.
* **فعالسازی ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی:** با توجه به ضرورت ساماندهی و توسعه طب سنتی بر اساس معیارهای علمی و ساختار منسجم، کمیسیون مطالبه تشکیل کارگروهی تخصصی با حضور معاونان وزارت بهداشت را مطرح کرد. وزیر بهداشت نیز با این پیشنهاد موافقت کرد و قول داد که پیگیری های لازم جهت فعالسازی ستاد مذکور انجام شود.
* **آخرین وضعیت حساب واحد خزانه در وزارت بهداشت:** کمیسیون به بررسی آخرین وضعیت حساب واحد خزانه در وزارت بهداشت پرداخت و در این زمینه نیز مقرر شد پیگیری های لازم توسط وزارت بهداشت انجام شود.
* **گزارش اخذ مابه التفاوت از اعضای زنجیره تولید و توزیع در طرح دارویار:** کمیسیون از وزیر بهداشت در خصوص روند اجرای طرح دارویار و اخذ مابه التفاوت از اعضای زنجیره تولید و توزیع گزارشی دریافت کرد.
* **روند اجرای سامانه تیتک:** کمیسیون به بررسی روند اجرای سامانه تیتک و مسائل مرتبط با نرخ ارز ترجیحی پرداخت. وزیر بهداشت نیز بر ضرورت بازبینی سامانه تیتک و ایجاد سامانه ای مطمئن برای ارائه خدمت و ارزیابی دارو تاکید کرد.

در این جلسه، علی کشوری، سخنگوی کمیسیون اصل نود، بر لزوم ارائه گزارش جامعی از وضعیت و سازوکار ارائه دارو از طریق مدل اینترنتی تا هشتم آبان ماه تاکید کرد. او همچنین بر ضرورت برگزاری نشستی در یک ماه آینده برای بررسی موضوعات مطرح شده و ارائه اطلاعات به مردم تاکید کرد.

مجله خبری فرصت نیوز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *