مصرف روزانه این آجیل سلامت روده ها را حفظ می کند

## آجیل برزیلی و تاثیر آن بر سلامت روده

آجیل برزیلی یکی از منابع غنی سلنیوم است، عنصری ضروری برای تقویت سیستم ایمنی بدن، عملکرد صحیح تیروئید و عملکرد آنتی اکسیدانی. مطالعات نشان داده اند که کمبود سلنیوم در بدن با التهاب و مشکلات گوارشی مرتبط است.

چاقی و التهاب در بدن می تواند نفوذپذیری روده را افزایش دهد. این امر باعث می شود میکروب ها، سموم و آنتی ژن ها به راحتی وارد جریان خون شوند و التهاب در بدن تشدید شود.

در یک مطالعه جدید، محققان تاثیر مصرف روزانه آجیل برزیلی بر التهاب و نفوذپذیری روده در زنان دارای اضافه وزن یا چاقی را بررسی کردند. در این مطالعه، زنان در طول ۸ هفته رژیم غذایی کم کالری را با مصرف ۸ گرم آجیل برزیلی در روز تجربه کردند.

نتایج این مطالعه نشان می دهد که مصرف آجیل برزیلی به طور قابل توجهی نشانگرهای التهاب را در بدن کاهش داده و نفوذپذیری روده را بهبود بخشیده است. این نتایج احتمالاً به دلیل محتوای بالای سلنیوم در آجیل برزیلی است.

محققان میزان سلنیوم، نشانگرهای التهاب و نفوذپذیری روده را در خون شرکت کنندگان اندازه گیری کردند.

نتایج نشان داد افرادی که آجیل برزیلی مصرف کردند نسبت به گروه کنترل سطوح پایین تری از نشانگرهای التهابی از جمله CRP (پروتئین واکنش پذیر C)، TNF (فاکتور نکروز تومور)، IL-1β (اینترلوکین-۱بتا) و IL-8 (اینترلوکین-۸) را نشان دادند.

همچنین نسبت LM (لاکتولوز / مانیتول) در گروه مصرف کننده آجیل برزیلی کاهش یافت که نشان دهنده بهبود اندک در نفوذپذیری روده است.

در تجزیه و تحلیل بیشتری، محققان ارتباطی مستقیم بین سطوح سلنیوم در خون و کاهش نشانگرهای التهاب، به ویژه IL-1β و IL-8 کشف کردند. علاوه بر این، ارتباطی بین IL-8 و تغییرات در نسبت LM نیز مشاهده شد. این نتایج نشان می دهد که سطوح سلنیوم در بدن می تواند تغییرات در نشانگرهای التهاب سیستمیک و نفوذپذیری روده را پیش بینی کند.

مجله خبری فرصت نیوز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *