شیوه دولت سیزدهم، حذف همه مدیران دولت های قبل بود

## رویکرد دولت سیزدهم: حذف یا وفاق ملی؟

محمد مهاجری، فعال سیاسی اصولگرا، در مقایسه رویکرد دولت گذشته با دولت کنونی و مواجهه دولت چهاردهم با انتصاب استانداران بر مبنای وفاق ملی، به روزنامه آرمان ملی گفت: دولت سیزدهم با حذف کلیه مدیران دولت قبل به عنوان “بانیان وضع موجود” گام برداشت و از هرگونه همکاری با آنها خودداری کرد.

وی در ادامه افزود: این رویکرد به تشکیل یک دولت کاملاً یکدست منجر شد و هیچ گونه فضایی برای حضور افراد از دولت قبل در عرصه مدیریت باز نماند.

مهاجری در رابطه با دولت کنونی و رویکرد “وفاق ملی” آن گفت: دولت آقای پزشکیان از ابتدا بر اساس “وفاق ملی” به عنوان یک راهبرد کلیدی در مدیریت کشور تاکید داشت و از اتخاذ سیاست های یکجانبه و حذف مخالفان اجتناب می کرد. به نظر وی، معتدلین هر دو جناح می توانند در عرصه مدیریت کشور حضور داشته باشند.

اما مهاجری با ابراز نگرانی از پیامدهای ممکن در اجرای این سیاست گفت: اگر این “وفاق ملی” به معنای استفاده از تندروهای جناح راست و چپ در پست های مدیریتی باشد، قطعا منجر به ایجاد دعواهای جدید و تداوم اختلافات خواهد شد.

وی با اشاره به وجود یک اکثریت معتدل و یک اقلیت تندرو در جریان اصولگرا گفت: تندروها با استفاده از رسانه های خود به طور گسترده به حذف هرگونه فرد اصلاح طلب که با آنها زاویه دارد، اقدام می کنند.

مهاجری با اشاره به موضوع “وفاق ملی” در خصوص انتصاب استانداران گفت: این “وفاق” به معنای کنار گذاشتن نظر اکثریت و حاکم کردن نظر اقلیت نیست و باید با توجه به خواست ملت عمل شود.

وی با اشاره به سابقه “خالص سازی” در دوره های قبلی توسط جریان اقلیت گفت: این جریان نباید انتظار داشته باشد که به عرصه قدرت بازگردد.

مهاجری با اشاره به حمایت بخش معتدل اصولگرایان از آقای پزشکیان در انتخابات ۱۴۰۳ گفت: اما اگر توقعات تندروها برآورده شود و به قدرت برسند، نه تنها “وفاق ملی” محقق نخواهد شد، بلکه دولت کنونی به خطر خواهد افتاد و در معرض زمین خوردن قرار خواهد گرفت.

مجله خبری فرصت نیوز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *